Ο Ναξιακός λαός, εις την ρεμούλα και την ασυδοσία των πολιτικών έδωσε τον σοφό και επιγραμματικό τίτλο: ΓΟΥΡΝΑ. Οι διαιτώμενοι εις ταύτην με την παμφάγον λαιμαργίαν των γνωστών τετραπόδων, επέδειξαν πλήρη περιφρόνησιν και εξοργιστικήν αναλγησίαν προς τον πεινώντα λαόν, τον οποίον μετά μανίας ελεηλάτησαν...”

Νικηφόρος Μανδηλαράς,

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009

ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΟ Η ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ.

Ακούγοντας τον δήμαρχο χθες στην πρωινή ζώνη του μεσόγειοςfm
δεν έδωσα και πάρα πολύ βάση στα λεγόμενα του.,,,,-
ποιος τον ακούει καλοκαιριάτικα σκέφτηκα,,,.-Κάτσε να πάμε να κάνουμε το μπανακι μας και μετά να πάμε να ρίξουμε τον υπνάκο μας και έχει ο θεός,,,άσχετα αν πάει και τα δίνει αλλού και αλλού η τα κρατάει για την πάρτη του.

Έλα όμως που το υποσυνείδητο στον ύπνο μου έφερε στην επιφάνεια πάλι την φωνή του μπερδεμένη με αυτές τις εικόνες που με έκαναν να ξυπνήσω ιδρωμένο και προβληματισμένο.
-
Βρε λες να την πατήσουμε έτσι ?
Να δούμε ένα πρωί της παραλίες κάπως έτσι ?τη χώρα και τα χωριά κάπως έτσι??

Κάθισα και ξανασκεφτηκα πως έχει η κατάσταση ,,
-λοιπόν έχουμε και λέμε,,
Στο δήμο είναι καμιά
15αρια άτομα που δουλεύουνε σχεδον χωρίς ρεπό εδώ και 2 μήνες για να ξεβρομίζουν κάτι 10δες χιλιάδες κόσμου που όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται και ποιο πολλοί.
Ο Λουλης β είπε ότι
περιμένουμε να γίνει κάτι με το ΑΣΕΠ και να δικαιωθούν κάτι εργαζόμενοι (11 στον αριθμό) και να πιάσουνε δουλειά αμέσως μετά,.

Μετά είπε για το πρόγραμμα του Ο.Α.Ε.Δ. και τις Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. και τα 17 άτομα που
περιμένουμε να πάρει ο δήμος για τα επόμενα τρία χρόνια .

Και στο τέλος είπε και το καλύτερο ,,,ότι θα
περιμένει να ψηφιστεί η τροπολογία που κατατέθηκε στην βουλή για να κάνει νόμιμες τις εργολαβίες και μια εργολαβία με πανευρωπαϊκή δημοσίευση παίρνει καιρό για να ανοίξουν οι προσφορές (70 μέρες και το καλοκαίρι έφυγε) και για αυτό τον λόγο θα κάνει κατάτμηση των εργολαβιών και από πανευρωπαϊκές θα γίνουν τοπικού χαρακτήρα και από 1 που υπήρχε θα της κάνει 4 η 6 !!!!!!! έτσι ώστε να μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσα σε 15 μέρες.

περιμένουμε
περιμένουμε
περιμένουμε


Και αν όπως
περιμένουμε στραβώσει η δουλειά???

Για παράδειγμα αν τελικά η τροπολογία που θα ψηφιστεί αργήσει και μπει ο Ιούλιος και μετά ο Αύγουστος.??


Αν τελικά ψηφιστεί αύριο και άμεσα στον Ιούλιο ανοιχτούν οι προσφορές και αρχίσουν ξανά τις ενστάσεις ο παριανός εργολάβος με τον κρητικό εργολάβο και δουλειά δεν γίνετε,,,.??


Αν τελικά γίνει η εργολαβία και στέλνοντας στην περιφέρεια την κόψει ο μίστερ Κόκκινος γιατί ως γνωστόν απαγορεύετε να κάνεις κατάτμηση του έργου της εργολαβίας και να το δίνεις στις κοινότητες και τα χωριά ,,,,??

Αν τελικά η τροπολογία ψηφιστεί αλλά δεν συμπεριλαμβάνει τους δήμους που είδη έχουν υπηρεσία καθαριότητας ,,???

Όσο για τα 17 άτομα από τον Ο.Α.Ε.Δ. από ότι άκουσα
-μπορεί και να μην είναι και 17 αλλά λιγότερα και θα μπούνε σε θέσεις που θα επιλέξουμε εμείς,,,,,- δηλαδή παίζει και το -όλοι μέσα στα γραφεία -.

Αν αυτοί οι 11 που τους έχουν δικαιώσει τα δικαστήρια πάνε στον Α.Σ.Ε.Π. και εκεί τους κόψουν γιατί έχουν περάσει το όριο ηλικίας και τα δικαστήρια που τους δικαίωσαν ήταν αναρμόδια να εκδικάσουν αυτού του είδους της υποθέσεις????

Και στην τελική αυτοί οι 15 που εργάζονται τώρα για πόσο και πόσο θα μπορούν να ανεβάζουν τους ρυθμούς τους και να καθαρίζουν το νησί???

Κάποια στιγμή δεν θα γράψει TILT το μηχάνημα .???

Τα σκουπίδια έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται σε κάποια σημεία του νησιού και τα παράπονα του κόσμου συζητιόνται και γράφονται και στον τοπικό τύπο .

ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: